Julia Kasurinen

Julia Kasurinen

Psykologian maisteri, PsM

Olen koulutukseltani psykologi. Olen työskennellyt erityissairaanhoidossa nuorisopsykiatrialla monipuolisesti erilaisten mielenterveyden haasteiden parissa. Tämän lisäksi olen toiminut psykologin roolissa nuorten neuropsykiatrisin haasteisiin keskittyvässä Kelan Oma väylä -kuntoutuksessa.  Olen myös tehnyt paljon psykologin tutkimuksia eri ikäisten lasten ja nuorten kanssa oppimisvaikeuksiin, autisminkirjoon ja keskittymisen vaikeuksiin liittyen.

Psykologia on intohimoni ja rakastan perehtyä syvällisesti erilaisiin ilmiöihin. Työskentelyotteeni psykologina onkin tutkiva, empaattinen ja yhdessä asiakkaan kanssa tilannetta tarkasteleva. Minulle on tärkeää tarjota asiakkaalle tila tulla nähdyksi ja kohdatuksi juuri sellaisena ja juuri siinä elämäntilanteessa kuin on. Keskeinen tausta-ajatus työssäni on myös näkemys siitä, että joskus syvimmistä solista saattaa löytyä ne kaikista kauniimmat kukat.

Nuorisopsykiatrialla työni ohessa olen perehtynyt monipuolisesti erilaisiin psykoterapeuttiisiin suuntauksiin kuten kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan, hyväksymis ja omistautumis -terapiaan sekä mentalisaatioterapiaan. Työskentelyssäni hyödynnän aina kunkin asiakkaan kohdalla sopivaa lähestymistapaa, niitä tilanteen mukaan joustavasti vaihdellen.

Tarjoan psykologin keskustelukäyntejä sekä teen psykologin tutkimuksia. Lisäksi toimin Oma väylä -kuntoutuksessa psykologin roolissa.

Julian tarjoamat palvelut

Psykologipalvelut

Palvelu Hinta Omavastuu
Psykologin tutkimus- ja hoitokäynti 130,00 € 130,00 €
45 min
Psykologin tutkimus- ja hoitokäynti 155,00 € 155,00 €
60 min
Psykologin tutkimus suppea 1135-1290 € 1135-1290 €
3-4 käyntiä ja lähiaikuisen haastattelu, lausunto ja palautekeskustelu
Psykologin tutkimus laaja 1445-1600 € 1445-1600 €
5-6 käyntiä ja lähiaikuisen haastattelu, lausunto ja palautekeskustelu
Psykologin lausunto 360 € 360 €
Jos lausunto ja tutkimus laskutetaan erikseen