Alkun tiimi on saanut joukkoonsa uuden (nuoriso)lääkärin

Alkun tiimi on saanut joukkoonsa uuden (nuoriso)lääkärin

Sini Koiso-Kanttila on koulutukseltaan yleislääkäri nuorisolääketieteen erityispätevyydellä, kognitiivis-analyyttinen psykoterapeutti ja seksuaalineuvoja.

Sinillä on pitkä ja monipuolinen työkokemus kaikenikäisten potilaitten hoitamisesta. Hän on työskennellyt perusterveydenhuollon lisäksi psykiatrisessa erikoissairaanhoidossa ja seksuaaliterveysklinikalla. Viimeisten viidentoista vuoden ajan Sini on toiminut  opiskelijaterveydenhuollossa nuorisolääkärinä erityisesti mielenterveyden kysymyksiin keskittyen.

Mitä tekee nuorisolääkäri?

Nuorisolääkärin työ on terveyden edistämistä ja sairauksien tunnistamista sekä hoitoa nuorten, heidän perheidensä ja verkostojen kanssa. Nuorisolääkärin erityisosaamista ovat nuoruusikäisen kasvun ja kehityksen, terveydentilan, sekä psyykkisten ja fyysisten oireiden tutkimus ja hoito. Nuorten mielenterveyden häiriöt, kouluvaikeudet, käytöshäiriöt, sekä seksuaali -ja päihdeongelmat kuuluvat nuorisolääkärin toimialaan. Nuorisopsykiatriakeskus
Alku Oy.ssa nuorisolääkäri työskentelee osana nuorisopsykiatrista moniammatillista tiimiä ja tarvittaessa saa välitöntä konsultaatioapua nuorisopsykiatrian erikoislääkäriltä.

Nuorisolääkärin vastaanotolla tutkitaan yhdessä ajankohtaista elämäntilannetta ja siinä kuormittavia oireita, sekä tehdään alustava hoitosuunnitelma.

Sini tarjoaa arviointi-ja hoitokäyntejä  18 vuotta täyttäneille nuorille  ja nuorille aikuisille. Tervetuloa Sinin vastaanotolle! Katso vapaat ajat täältä